Höörs kommun söker en HR-specialist

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Personalenheten består av tre HR-specialister, en löne- och förhandlingschef, fem löneadministratörer och en HR-och kommunikationschef. Vi delar upp våra arbetsområden efter våra kompetenser, och anpassar oss gärna till vår framtida kollega.

Arbetsuppgifter

Personalenhetens uppdrag är att bidra till att kommunens olika verksamheter når sina målsättningar och därigenom utvecklas på ett positivt sätt. Vi bedriver en verksamhet som präglas av ett professionellt arbetssätt, god service, vänligt bemötande och respekt för den enskilde. Vi bidrar till att Höörs kommun i ett helhetsperspektiv uppfattas som en attraktiv arbetsgivare.

Personalenheten söker en HR-specialist med inriktning arbetsrätt, förhandling, arbetstid, pensions- och andra avtalsfrågor. Vi erbjuder ett specialistuppdrag med stor variation, där du och dina kollegor stöttar organisationens chefer i såväl strategiska som operativa HR-frågor. Förutom med chefer så kommer du att ha ett nära samarbete med fackliga företrädare och övriga interna och externa samarbetspartners.

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som har en högskoleexamen inom HR-området, med flerårig och bred erfaren inom arbetsrätt, avtalstolkning, arbetsmiljö, arbetstid, samverkan, rehabiliteringsfrågor, HR-strategiskt arbete och chefsrådgivning.

Du är trygg och professionell i din yrkesroll och trivs i en arbetssituation där du initierar, driver och följer upp. Du är flexibel och har inga problem med att arbeta parallellt med många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du har ett konsultativt och coachande förhållningssätt samt en god förmåga att bygga upp och upprätthålla förtroendefulla relationer.

Du bidrar aktivt med att utveckla arbetet i teamet, har förmågan att arbeta självständigt, är prestigelös och målinriktad. Är du intresserad av att arbeta på en HR-avdelning som präglas av arbetsglädje, engagemang, samt professionalitet så ska du söka redan i dag!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   1/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.