jobb just nu!

Grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, Gummarksskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Brinner du för gruppstärkande arbetssätt, hälsa, demokrati, laganda och att använda naturen och utemiljön i din verksamhet? Då kanske du är Äventyrsskolans nästa fritidspedagog.

Äventyrsskolan i Gummark är från och med hösten en F-6 skola med drygt 60 elever. Här arbetar lärare, fritidspedagoger och specialpedagog i tätt samarbete. Skolan är idylliskt belägen med direkt närhet till skog, åkrar och ängar. I huset finns också förskolan Äventyret som både fritids och skolan samarbetar med. Läs mer om skolan här: https://www.skelleftea.se/gummarksskolan.

Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!

Arbetsuppgifter

Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för att skapa en trygg och kreativ miljö för eleverna under hela dagen. Naturen och utemiljön är viktiga arbetsredskap för dig. Tillsammans med skolan planerar och strukturerar du årets verksamhet. Du ger det stöd och den stimulans som barn och elever behöver för sitt lärande och sin utveckling. I samarbete med specialpedagog utformar du extra anpassningar och särskilt stöd för de barn som behöver det. Du arbetar aktivt med verksamhetens värdegrund, dokumenterar ditt arbete och barnens utveckling samt arbetar med att utveckla verksamhetens kvalitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare med inriktning fritidshem eller har fritidspedagogexamen med inriktning mot barn i åldrarna 6 - 12 år. Du är intresserad av driva utvecklings- och förbättringsarbete, har ledaregenskaper, god samarbetsförmåga och tror på medarbetarskap. Du kan planera, organisera och genomföra den pedagogiska verksamheten enligt gällande styrdokument. Du har ett kreativt och flexibelt arbetssätt som främjar barns lärande och utveckling och utgår från ett formativt förhållningssätt. Du har förmåga att i samarbete med specialpedagog utforma extra anpassningar i verksamheten och arbete efter åtgärdsplaner med särskilt stöd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

Anställningens omfattning

Tillträde 2018-09-03
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A804185/2018

Gör ansökan

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.