jobb just nu!

Gör skillnad – arbeta som timvikarie inom vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker nu nya kollegor som vill arbeta tillsammans med oss. Med hjärtat på rätt ställe kan du göra stor skillnad för många.

Som timvikarie hos oss får du ett varierande arbete inom både äldreomsorg och verksamheter för personer med funktionsnedsättning. Du får möjligheten att bidra till att våra kunder får en meningsfull vardag och en god omvårdnad. Arbetet kan innebära att du får hjälpa våra kunder med städning, tvättning, matlagning och andra hushållssysslor. Du kan även få hjälpa till med personlig omvårdnad och att ge mediciner. Arbetet innebär också en del fysiska arbetsmoment.

Arbetsuppgifter

Vad innebär jobbet inom äldreomsorg?
Att arbeta inom äldreomsorgen innebär ett ansvar för att våra kunder får den hjälp de behöver. Du stöttar och rehabiliterar för att ta tillvara kundernas egna förmågor och möjlighet att behålla ett aktivt liv. Inom hemtjänsten behöver du kunna ta dig mellan kundbesöken med bil eller cykel.

Vad innebär jobbet inom verksamheter för personer med funktionsnedsättning?
Att arbeta inom verksamheter för personer med funktionsnedsättning innebär att du ger våra kunder det stöd de behöver. Du ger varje person den omsorg, struktur och uppmuntran som den behöver, så att hen kan ägna sig åt sina personliga intressen och nå sina drömmar. Arbetet utgår från lagen om stöd och service (LSS).

Inom verksamhet för personer med funktionsnedsättning finns även psykiatrin. Där stöttar man personer med psykiatriska diagnoser deras vardag.

Kvalifikationer

Alla människor är olika, och i jobbet som timvikarie behöver du vara trygg och förstå hur viktigt det är att vara uppmärksam, lyhörd och tillmötesgående oavsett vem du möter. I rollen har du ett ansvar för att skapa bästa möjliga möte.

För att vara aktuell som timvikarie hos oss behöver du:
• Vara 18 år
• Uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift
• Kunna använda dator och mobiltelefon.

Det är meriterande om du har:
• Är utbildad undersköterska
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom området.

Om det gäller en anställning inom vår korttidsverksamhet för barn kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   2020/00542

Gör ansökan

Övrigt

Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:
https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.