Fysioterapeuter till sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Arbetsuppgifter

Kommunrehab är den avdelning i Omsorgsförvaltningen som ansvar för rehabilitering och förebyggande arbete i omsorgen.

Som fysioterapeut i Kommunrehab arbetar du med rehabilitering av patienter, direkt och genom handledning till närstående och omsorgspersonal, samt genom ett vardagsrehabiliterande arbetssätt. Vi fyller en viktig och spännande del i rehabiliteringsprocessen vid utskrivning från sjukhus där vi tillsammans med patienten jobbar problemlösande för en ökad självständighet. Vi sätter upp målsättningar i patientens vardagliga miljö genom aktivitet och delaktighet. Vår huvudsakliga målgrupp är äldre personer i eget boende.

Du som söker är intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering i såväl ordinärt boende som särskilt boende. Vi arbetar i team i nära samarbete med arbetsterapeut, rehabassistent, hjälpmedelstekniker och övrig omsorgspersonal.

Vår fysioterapeutgrupp består av 21 medarbetare med god kompetens inom yrkesområdet. Vi är ett gott gäng som stöttar varandra, delar kunskap, och det finns alltid någon att bolla sina frågor med.

Vi arbetar dagtid måndag-fredag med goda möjligheter att påverka arbetstiden genom flextidsavtal. Vi utgår ifrån nya och moderna lokaler på Mejselgatan 4 i Växjö. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete där din roll är betydelsefull för invånarna i Växjö kommun. Varmt välkommen att bli en del av Kommunrehab!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt grundläggande datorkunskaper. För anställningen krävs körkort.

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ .
Observera att det tar cirka två veckor att få utdragen så beställ i god tid. Du lämnar registerutdraget till rekryterande chef i obrutet kuvert.

Anställningens omfattning

Tillträde sker juni 2024.
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   OMS 412/23

Gör ansökan

Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.