jobb just nu!

Fysioterapeut, vik, till barn- och ungdomshabiliteringen i Landskrona/Eslöv

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till barn- och ungdomshabiliteringen Landskrona-Eslöv. Hos oss får du möjlighet att arbeta på en stimulerande arbetsplats med hög kompetens och ett gott samarbetsklimat.

Tjänsten är i Landskrona, men viss tjänstgöring i Eslöv kommer att ske. Vi på barn- och ungdomshabiliteringen vänder oss till barn och ungdomar i åldrarna noll till arton med varaktiga funktionsnedsättningar samt deras familjer. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsenedsättningar, autismspektrumtillstånd och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Vår verksamhet bygger på tvärfackligt barn- och familjecentrerat arbete, vilket innebär att familjerna har full delaktighet i planering, genomförande och utvärdering av insatserna.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu en fysioterapeut/sjukgymnast som vill bli en del av vårt team! Tjänsten avser ett vikariat på 12 månader i teamet som riktar sig till yngre barn.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att bedöma och behandla barn/ungdomar med försenad och/eller avvikande motorisk utveckling. Som fysioterapeut hos oss deltar du i utbildningsinsatser samt ger information/handledning kring motorisk träning i vardagsaktiviteter, såsom lek och sport, till föräldrar och nätverk. Du bedömer behov av, förskriver, provar ut och följer upp medicintekniska och ortopedtekniska hjälpmedel. Arbetet är utåtriktat och innebär samverkan med andra verksamheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. För tjänsten krävs det att du har ett giltigt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn/ungdomar med funktionsnedsättningar, habiliteringsarbete eller annat sjukgymnastiskt arbete med barn och ungdomar. Kunskap om intellektuell funktionsnedsättning och rörelsehinder är meriterande liksom erfarenhet och intresse av att arbeta i tvärvetenskapliga team.

Du som söker har lätt för att samarbeta och för att inleda kontakt med barn och unga. Det är viktigt för dig att barn och unga blir hörda och att deras synpunkter beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

Anställningens omfattning

Tillträde 2020-08-01 eller enligt överenskommelse.

Vikariat på 12 månader.

Kvällstjänstgöring en kväll/vecka till klockan 18:30.

Ansökan

Referensnummer:   A955854

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.