jobb just nu!

Fysioterapeut till Vårdenhet Kirurgi i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du ha ett utvecklande och stimulerande arbete i ett gott arbetsklimat? Varmt välkommen till rehabgruppen! Vi söker nu en fysioterapeut med placering i Malmö för en tillsvidareanställning.

Kirurgiska enheterna i Lund och Malmö slogs ihop till en enhet den 1 april 2011.
Enheten bedriver akut och elektiv kirurgisk sjukvård i både Lund och Malmö. Vi arbetar runt patienten i team; läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Rehabgruppen samlar professionerna arbetsterapeut, dietist, kurator och fysioterapeut.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en fysioterapeut som kommer att arbeta på en av våra slutenvårdsavdelningar, men rollen inkluderar även mottagningsarbete där du träffar patienter som ska genomgå/har genomgått bröstkirurgi. Som fysioterapeut inom vårdenhet kirurgi spelar du en viktig roll kring patienten på våra olika avdelningar och mottagning. Vi arbetar i tvärprofessionella team och dina huvudsakliga uppgifter inom slutenvården är postoperativ mobilisering, andningsgymnastik, träning av långvarigt inneliggande patienter, bedömning av förflyttningsförmåga samt utprovning av gånghjälpmedel. Inom öppenvården jobbar du främst med bedömning och träning av rörelseförmåga efter bröstkirurgi samt behandling av lymfödem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, engagerad och som ständigt vill utvecklas i din profession. Därtill sätter du alltid patienten i fokus och kan snabbt ställa om efter ändrade omständigheter. Du värdesätter ett gott bemötande mot patienter och har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Vidare trivs du med att arbeta självständigt samt har ett flexibelt arbetssätt där du kan planera och prioritera ditt arbete.

Angående den formella kompetensen ska du vara legitimerad fysioterapeut. Därutöver motsvarar dina språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser gärna tidigare erfarenhet från arbete med lymfödembehandling men detta är inget krav.

Varmt välkommen in med din ansökan Vi ser fram emot att lära känna dig!

Ansökan

Referensnummer:   A834687

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.