jobb just nu!

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1400 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

Arbetsuppgifter

Kom och jobba i vårt härliga team!

Hedemora kommuns omsorgsförvaltning söker en fysioterapeut/sjukgymnast.

Uppdraget:
Som fysioterapeut i Hedemora kommun är ditt uppdrag omväxlande och du får möjlighet att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kommunal rehabilitering och habilitering. Vi ansvarar för fysioterapeutiska bedömningar och insatser till personer boende på kommunens särskilda boenden, i ordinärt boende, på gruppbostäder samt personer på dagverksamhet.

Ditt jobb är viktigt:
Vi söker dig som har ett genuint intresse och engagemang för kommunal rehabilitering och habilitering. Hos oss ansvarar du själv för att planera och lägga upp ditt arbete. Du tar emot och prioriterar nyinkomna ärenden, genomför bedömningar i hemmet, planerar och följer upp träning och behandlingar, förskriver hjälpmedel samt utbildar och handleder patienter, omvårdnadspersonal och anhöriga samt samverkar med annan personal i kommun och inom regionen. Vi dokumenterar i verksamhetssystemet Procapita.

Hos oss får du:
Arbeta tillsammans i ett engagerat, kompetent och prestigelöst team av tre fysioterapeuter, fem arbetsterapeuter, en rehabassistent, 25 sjuksköterskor och två undersköterskor. Vi månar om varandra och lägger stor vikt på trivsel och gemenskap. Du har fortlöpande tillgång till teamet med stöd från erfarna kollegor för att alltid ge vård med god kvalitet utifrån en helhetssyn för patient och anhöriga.

Du har en friskvårdstimme varje vecka som vi gärna ser att du nyttjar och har även tillgång till nedsatt pris på träning i Vasahallen. I kommunen finns även möjlighet att byta semesterdagstillägget mot extra lediga dagar.

Följ oss gärna på
https://www.instagram.com/hsr_hedemora/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast. Arbetslivserfarenhet inom kommunal rehabilitering är meriterande, men inget krav.
Du skall ha goda språkkunskaper i svenska (tal och skrift) samt datorvana. Arbetet innefattar resor så för tjänsten erfordras B-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   OF 48/19

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.