jobb just nu!

Fritidspedagog till Svenshögskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Svenshögskolan, som byggdes 2016, är en F-6 skola med ca 300 elever. På skolan har vi tre avdelningar och söker nu fritidspedagoger som vill vara med och bidra till utveckling av fritidsverksamheten. Du kommer arbeta i nya, fräscha och funktionella lokaler och stimulerande lärmiljö. Burlöv kommun satsar intensivt på utveckling av fritidshemmets verksamhet, i form av samarbete med Malmö Universitet med fokus på meningsfull fritid och rekreation. Då vi vet att rörelse stimulerar lärande och välmående fokuserar vi också utomhuspedagogik.
Vill du vara med på Svenshögskolans tillväxt och pedagogiska resa, tveka inte att skicka in din ansökan.

Arbetsuppgifter

Du arbetar i arbetslag och samplanerar såväl i din närmsta arbetsgrupp som i arbetslaget i stort. Du arbetar systematiskt utifrån LGR 11 och upprättar pedagogiska planeringar tillsammans med dina kollegor. Du samverkar med lärarna i den årskurs du företrädesvis arbetar mot, där du också har egna arbetspass med värdegrundsarbete, skapande aktiviteter och rörelse. Du ansvarar för och planerar rastaktiviteter som sysselsätter och stimulerar eleverna under rasterna.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fritidspedagog, varav det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta med dina närmsta kollegor och andra yrkeskategorier. Du är tålmodig, lösningsfokuserad och bidrar i verksamheten med ett salutogent perspektiv. Du ser varje situation tillsammans med barnet som en unik möjlighet till lärande. Du arbetar lågaffektivt.

Anställningens omfattning

20200810
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A956525

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.