jobb just nu!

Fritidspedagog Prästholmsskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Prästholmsskolan finns i Bodens nedre stadsdel, ett hundratal meter från det vackra Brännastrand. På skolan går elever från förskoleklass till år 6 i grundskolan och från år 1 - år 9 i särskolan. All fritidsverksamhet för skolans elever bedrivs i skolbyggnaden.

Här möts olika erfarenheter och kunskaper som formar idéer och tankar om framtiden. Skolans arbete präglas av ett språkutvecklande arbetssätt där alla pedagoger använder genrepedagogik som en metod. Att lära av varandra i en mångkulturell kontext är en stor tillgång på vår skola. Vernissage, Öppet Hus och konserter är fönster för att visa delar av elevernas arbete. Den inre skolmiljön och den rika tillgången på IT-verktyg erbjuder goda förutsättningar till lärande.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Arbetsuppgifter

Prästholmsskolan söker nu dig som vill arbeta på vårt fina fritids. Du kommer att arbeta på fritidshemmet innan och efter skoltid med de sedvanliga arbetsuppgifter som finns där. Under skoltid är du en viktig del i det arbete som bedrivs i skolan. Hela skoldagen samverkar du med övriga fritidspedagoger, lärare, specialpedagoger som finns på skolan.

På skolan internutbildas i alla pedagoger i ett språkutvecklande arbetssätt med en metod som kallas genrepedagogik. Denna pedagogiska tanke skall genomsyra all undervisning. Skolan sysslar även med programmering för eleverna vilket även fritids är med på. Kulturprojekt tillsammans med kulturskolan är också på gång.

Vi jobbarhårt med trivsel och hur vi är mot varandra vilket vi lyckats väldigt bra med genom åren.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som är utbildad fritidspedagog eller förskollärare. Men även du med andra pedagogiska utbildningar är välkommen in med din ansökan.

Vi förväntar oss att du har god social kompetens och god samarbetsförmåga. Du är positiv och utåtriktad. Du tycker om att ta eget ansvar och vara delaktig i problemlösning.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.

Ansökan

Referensnummer:   A895892

Gör ansökan

Övrigt

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.