jobb just nu!

Forskningssjuksköterska till Klinisk forskningsenhet, onkologi i Malmö/Lund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vi välkomnar nu dig som är sjuksköterska med ett genuint intresse för kliniska läkemedelsprövningar och forskningsprojekt!

Verksamhetsområde (VO) hematologi, onkologi och strålningsfysik är ett av de största inom Skånes universitetssjukvård. Den kliniska forskningsenheten består av både onkologi och hematologi och har totalt 26 medarbetare, varav 18 inom onkologi och 8 inom hematologi och bedrivs både i Malmö och i Lund.

Enheten driver, koordinerar och monitorerar självständigt akademiska och industrisponsrade kliniska prövningar och forskningsprojekt.
Det vi söker nu är en forskningssjuksköterska till den kliniska forskningsenheten på onkologen.

Arbetsuppgifter

Som forskningssjuksköterska ansvarar du för att organisera, förbereda, genomföra och följa upp kliniska läkemedelsprövningar och forskningsprojekt. Ditt arbete genomsyras av god kvalitet och du arbetar engagerat och självständigt i team mot uppsatta mål och följer tidsplaner.

Arbetet omfattar även:
• Patientkontakter
• Telefonbokningar
• Läkemedelshantering
• Provtagningar samt provhantering
• Informationshantering samt datainmatning

Tjänsten är utåtriktad och innefattar betydande inslag av kontakter med såväl interna som externa parter. Resor förekommer i arbetet i samband med projekt och prövarmöten. Arbetstiden är förlagd dagtid.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård, gärna med erfarenhet inom kliniska läkemedelsprövningar och forskningsprojekt. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För denna tjänst krävs även goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom onkologi och/eller hematologi . Vidare ser vi positivt på om du har tidigare erfarenhet av arbete i projektform (planering, genomförande, uppföljning) samt GCP-utbildning. Vi förutsätter att du hanterar Office-paketet utan problem. Har du även vana av arbete i PASIS och/eller CRF-datakunskaper är det meriterande.

Vi söker dig som är ödmjuk, noggrann, strukturerad och har förmåga att självständigt planera ditt arbete. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet gentemot såväl interna som externa kollegor. Det är därför viktigt att du har förmåga att skapa goda relationer, är serviceinriktad och kommunikativ samt har ett professionellt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde 2019-02-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A834437

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.