jobb just nu!

Forma framtidens primärvård - bli distriktssköterska hos oss!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård?
Välkommen till vårdcentralen Sländan i Ljungby!

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka och vår vision är "ett gott liv i ett livskraftigt län". Vi har pekat ut riktningen mot en nära vård. Med fokus på öppenhet, flexibilitet och närhet till individen. Hos oss ska invånare vara medskapare i sin hälsa och vård och patientens behov ska mötas med kompetens och arbetsglädje.

För att möta de mål och utmaningar som framtidens primärvård står inför vill vi på vårdcentralen Sländan satsa på våra duktiga sjuksköterskor & distriktssköterskor. Detta genom utökad kompetensutveckling, gemensamt lärande och handledning i vardagen.

Därför söker vi dig som är specialist på bredden. Vill du dela med dig av din kunskap och driva utvecklingen framåt tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter

Som erfaren distriktssköterska får du nu chansen att dela med dig av din kunskap genom att vara en god handledare till nyare kollegor och leda arbetet med kompetensutveckling för hela gruppen. Tillsammans pekar vi ut områden som ska stärkas för att möta framtidens primärvård.

På vårdcentralen träffar du patienter i livets alla skeden. Du arbetar både förebyggande och med akuta symtom. Arbetsuppgifterna är varierande och består av mottagningsarbete, bedömningsmottagning och telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Du som söker är distriktssköterska med erfarenhet och letar efter nya utmaningar.

Som person har du en god kommunikativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du drivs av utveckling och trivs med att arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta beslut.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   PVR 81/19

Gör ansökan

Övrigt

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.