jobb just nu!

Flera Systemutvecklare .NET sökes

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Genom Göteborgsregionen (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare. Sedan år 2000 har regionen vuxit med ca 250 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete.

Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen? Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning 2017-2019. Du hittar dokumenten på vår webbplats www.goteborgsregionen.se/styrning

Vi söker totalt 4 st systemutvecklare som kommer att tillhöra avdelning Utbildning och enheten som arbetar med systemutveckling.

Systemutvecklarna kommer att ingå i en projektgrupp som omfattar både konsulter och personal från GR. Projektgruppen kommer att omfatta projektledare, teknisk projektledare, kravanalytiker/ verksamhetsutvecklare, UI/UX expert samt andra systemutvecklare.

Arbetsuppgifter

Systemutvecklingsteamet hos GR behöver bli fler. Vi bygger system som används av Göteborgsregionens elever, skolor, studievägledare och andra aktörer inom utbildningssektorn.

Som Systemutvecklare hos GR kommer du att ingå i ett team med seniora systemutvecklare. Vårt arbete består av att tillsammans med olika projektgrupper inom GR bygga webbaserade system. Eftersom våra system uteslutande är projekt som initieras inom GR innebär det också mycket nära kontakt med beställaren.

Som utvecklare på GR får man också ansvara för systemen man bygger. Det innebär att du ges stort inflytande i hela utvecklingsprocessen och att du över tid ges möjlighet att kontinuerligt förbättra de system som byggs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av utveckling av webbaserade system i C#/.NET, databaser och ORM-ramverk (ex. Entity Framework).

• Är noggrann och van vid att testa egen kod samt kan ta en kravlista och omsätta den till affärslogik och datamodell.

Utöver detta så är det meriterande, men inget krav, om erfarenhet finns av några eller någon av följande kompetenser: Scrum, Domain Driven Design, Test Driven Development, CI/CD, Elastic search, Git, Azure DevOps, Javascript, CSS, HTML och React.

Du kommer ingå i en projektgrupp och det är viktigt att du fungerar väl socialt samt kan tala svenska obehindrat.

Systemutveckling på Göteborgsregionen bedrivs nära och tillsammans med verksamheten. Din kommunikationsförmåga är därför viktig och du förväntas kunna förklara dina lösningar för kollegor utan direkta IT-kunskaper.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av utbildningssektorn.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-01

Tillträde enligt överenskommelse. Vänligen ange löneanspråk i ansökan.

Ansökan

Referensnummer:   A875505

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Göteborgsregionen (GR) samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit Offentliga jobb. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.