jobb just nu!

Förskollärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

I Hallstahammars kommuns förskolor finns en mångfald av olika pedagogiska upplägg för att stimulera barns vetgirighet och utveckling. I denna funktion har du möjlighet att vara med att driva verksamhetsutveckling med kollegor och engagerad ledning. Hallstahammars kommun har sedan många år arbetat med värdegrundsarbetet ICDP.

Hos oss får du kompetensutveckling, arbetskläder, subventionerad friskvård, badkort, företagshälsovård och möjlighet till fler semesterdagar. Vi arbetar och samverkar för att erbjuda våra anställda en mycket god arbetsmiljö. Om du är nyutexaminerad erbjuds du en mentor för att lättare komma in i din yrkesroll.

De utannonserade tjänsterna är både tillsvidareanställningar och visstidsanställningar på grund av vikariat.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare är du en viktig del i förskolans verksamhet. Du kommer att ingå i etablerade samarbeten på förskolorna. Du finns med i den dagliga verksamheten i mötet med barn, föräldrar och kollegor.

- Du har ett professionellt förhållningssätt
- Du ska arbeta för respektfulla möten med barnen där barns nyfikenhet tas tillvara
- Du har en vilja av att driva förskoleverksamheten framåt

Kvalifikationer

Legitimation för att undervisa i förskolan

Examen för undervisning i förskola

Arbetslivserfarenhet som kan vara meriterande för tjänsten.

Meriterande med utbildning inom ICDP - vägledande samspel.

Förmåga att använda program och system av vikt för förskolans verksamhet.

Då Hallstahammars kommun är finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   C31506-2019-9

Gör ansökan

Övrigt

Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.