Förskollärare till Ripans förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Nu är det dags att öppna den sista och fjärde avdelning på Sävsjö kommuns nya förskola! Verksamheten har varit igång sedan januari 2021. "Klimatsmart förskola med normkritiskt förhållningssätt" är vår profilering. Här får du möjlighet att vara med att forma verksamheten från grunden tillsammans med andra förskollärare.

Arbetsuppgifter

Vi söker dej som har ett extra stort intresse av att arbeta utifrån en hållbar miljö med ett normkritiskt förhållningssätt.
Som förskollärare kommer du finnas i barnens vardag och vara en del i vad som formar Sveriges nästa generation genom att du coachar, utmanar och lyssnar in barnets behov.
Du kan se och ta vara på unga individers olikheter och talanger. Det är ett uppdrag med stort ansvar och utmaningar, men med stora utmaningar kommer stora belöningar.

Som förskollärare har du ett särskilt pedagogiskt ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.
Vi ser gärna dig som har erfarenhet av arbete i förskola men också dig som är ny i yrket, det viktigaste är att du är genuint intresserad av att arbeta med barn. Du har förmåga att bygga vidare på barnens upptäckter och erfarenheter, utvecklar och förnyar arbetssättet utifrån barnens behov och intressen.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-09

Eller enligt överenskommelse.
50-100%

Ansökan

Referensnummer:   A1018596

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig att skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga Jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.