jobb just nu!

Förskollärare/pedagoger till förskolor på Södra området

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Orterna Hammar, Olshammar, Zinkgruvan och Åmmeberg tillhör södra området i Askersunds kommun. Våra verksamheter har nära till härlig natur; skog, sjö, äng och åkermark.

Det finns pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är förskollärare - pedagog, som tycker om att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Som medarbetare inom södra området vidareutvecklar du tillsammans med kollegor verksamheten så att barnen får de bästa förutsättningar för utveckling och lärande.
Vi ser gärna att du har intresse, kunskaper och engagemang inom områdena musik, rörelse och kreativt skapande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med förskollärarutbildning och legitimation eller med annan pedagogisk erfarenhet. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Körkort B är ett krav, och tillgång till egen bil är önskvärt.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse.
Under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Några av tjänsterna är tidsbegränsade.

Ansökan

Referensnummer:   A963725

Gör ansökan

Anställning

Tillsvidare och visstidsanställningar.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!