jobb just nu!

Förskollärare och barnskötare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling.

Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad alla dagar i veckan vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter.
Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt.

Ljungby kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan.

Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb
Välkommen till oss!

Byagårdens förskola ligger i utkanten av Ljungby på Replösaområdet. Förskolan ligger nära skog och natur och är därför en naturlig del av vår verksamhet. Förskolan består av fyra avdelningar, två syskonavdelningar, en småbarnsavdelning och en avdelning som är integrerad språkförskola som drivs i samarbete med Region Kronoberg,

Förskolan växer och under hösten kommer tre nya avdelningar att stå klara på Byagården.
Byagården kommer att vara en enhet med 7 avdelningar och de nya modulerna kommer att vara sammanbyggda med den befintliga byggnaden.
Genom att placera avdelningarna en ”gammal” + en ”ny” bredvid varandra så skapas
en vi-anda och ett naturligt samarbete mellan ”tvillingavdelningarna” kring planering, stängningar etc.
Vi har nära till skog och natur som lockar barnen in i en värld full av upptäckarlust och spänning.
Vi strävar efter att stimulera, utveckla och möta varje barn med erfarenhet, kompetens och kreativitet för ett långsiktigt lärande. Vi arbetar medvetet med leken som är viktig för barns utveckling och lärande. Barnen ges stöd i att utveckla en positiv uppfattning om sig själva som lärande och skapande individer.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som förskollärare eller barnskötare på de nya avdelningarna på Byagårdens förskola.

Kvalifikationer

Du som söker är behörig förskollärare eller barnskötare.
Som person är du kommunikativ och kunnig i pedagogiska frågor, flexibel, noggrann och har en god samarbetsförmåga med både barn, föräldrar, kollegor och ledning.
Vi lägger stor vikt vid intresse och engagemang att utveckla barns kommunikation. Du är kommunikativ och kunnig i pedagogiska frågor. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Barn- och utbildningsnämnden vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningens omfattning

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 75-100 % med tillträde i samband med att de nya avdelningarna öppnar.

Ansökan

Referensnummer:   226:19

Gör ansökan

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga Jobb.

Ljungby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.