jobb just nu!

Förskollärare Kärrs förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Kärrs förskola ligger centralt belägen i Habo.
Habo kommun är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärr är kommunens äldsta förskola som är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professionellt arbetssätt och andelen förskollärare är hög.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare läggs det stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument.
Huvuduppdraget är att planera,genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget, förskolan och ledning. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande från varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en förskollärarexamen med legitimation. Du tar gärna egna initiativ och leder utbildningen med arbetslaget och kollegor i förskoleområdet.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor. Erfarenheter med barn från andra kulturer och om du har ett annat modersmål är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-18

Eller enligt överenskommelse
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden löpt ut.
80-100%

Ansökan

Referensnummer:   2019-336

Gör ansökan

Övrigt

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.