jobb just nu!

Förskollärare Hedens förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Hedens förskola ligger i ett naturskönt område i Hedens by, ca 7 km väster om Boden. Närheten till skog och natur ger bra förutsättningar för skidåkning och friluftsverksamhet.

Arbetsuppgifter

Till Hedens förskola söker vi nu en förskollärare som kan vara med och driva förskolans utveckling framåt med ett djupt engagemang tillsammans med övriga medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har examen/legitimation för arbete i förskolan.

Du är en person som är flexibel och har förmåga att skapa goda relationer. Du har god samarbetsförmåga och ser hellre möjligheter än hinder i ditt arbete. Vi vill även att Du har vilja och kompetens att arbeta teaminriktat samt att Du strävar efter ett kontinuerligt och dagligt samarbete med övriga medarbetare.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Urval sker löpande

Anställningens omfattning

Tillträde januari 2020 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A914074

Gör ansökan

Övrigt

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.