jobb just nu!

Förskollärare/Fritidspedagog till förskoleklass, Vikingaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vikingaskolan är en F-9 skola på Linero i den sydöstra delen av Lund.

Vikingaskolan strävar efter att vara en modern skola där personalen tillsammans arbetar för att alla elever ska vara välkomna och mötas av vänlighet, respekt och tolerans. En skola som visar att det är möjligt att människor från olika delar av världen möts och förenas. En skola som ger alla elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt. Från tidig skolålder skapar vi tillsammans med eleverna en miljö där eleverna trivs, känner sig trygga och som stimulerar deras intresse och engagemang för skolan och skolarbetet. Vi arbetar medvetet för att skapa nära och goda relationer mellan vuxna och elever.

Arbetsuppgifter

Vikingaskolan söker personal till förskoleklass. Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av att arbeta som förskollärare eller fritidspedagog i förskoleklass och/eller på fritids i framförallt åk F-3.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten. Det sker både under skoldagen och under fritidshemstiden.

Du ser det kollegiala lärandet som en självklar del av ditt uppdrag och arbete. Du ska verka för att utmana eleverna vidare och inspirera till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för värdegrundsarbete, skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och/eller grundlärare i fritidshem/fritidspedagog. Vi vill att du i samverkan med föräldrar, kollegor och övrig personal driver en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna.

Du har förmågan att se alla elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får dem att växa. Du kan arbeta självständigt men kan också arbeta i lag. Du tar ansvar för din del samtidigt som du ser till helheten.

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från arbete i skolan.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-07

eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   BSF 280/2019

Gör ansökan

Övrigt

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Tjänsten tillsätts under förutsättningen att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal i Lunds kommun.