jobb just nu!

Förskollärare/Fritidspedagog Mårängskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens möjligheter och utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Mårängskolan ligger i Sävast, ett expansivt område mellan Luleå och Boden ca 7 km från Bodens centrum. Här går ca 380 elever från förskoleklass till åk 6. Personalen är mån om att alla elever ska ha det bra hos oss och utvecklas både socialt och i sitt lärande. Vi satsar på kollegialt lärande för att ta vara på och sprida de goda kunskaper och erfarenheter som finns inom skolans väggar, men vänder oss naturligtvis också utåt för att lära av den forskning och utveckling som andra bedriver.

Skolan arbetar med upplevelsebaserat lärande. Våra elever får bl.a. vara med om tre spännande äventyr under sina år hos oss på Måräng. Vi stävar också efter att upplevelser ska förstärka det dagliga lärandet i skolan. Skolan präglas av positiv anda och gott samarbete.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i någon av skolans förskoleklasser tillsammans med en huvudansvarig lärare/förskollärare och på den fritidsavdelning gruppen tillhör. Du arbetar i ett arbetslag som gemensamt ansvarar för verksamheten. Samarbete med andra klasser i skolan kan också förekomma. Du utgår från uppdraget i Lgr 11 och bidrar aktivt till att utveckla skolans verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är förskollärare eller lärare med inriktning mot fritidshem/fritidspedagog

Vi söker dig som är positiv, bra på att samarbeta och bygga relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är flexibel och har lätt att ställa om när verksamhetens behov förändras. Du tar vara på elevernas intressen och vidareutvecklar dem genom både praktiskt och teoretiskt arbete under elevens hela dag. Du vill gärna vara en del i barnens utveckling under det viktiga år förskoleklassen utgör, som en länk mellan förskola och skola.

Anställningens omfattning

Tillträde aug 2019 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A883700

Gör ansökan

Övrigt

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.