jobb just nu!

Förskollärare/Barnskötare Golfkullens förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Golfkullens förskola ligger på Sävastön med bekvämt pendlingsavstånd till både Boden och Luleå. Förskolan består av fyra avdelningar och vi jobbar med åldersindelade grupper 1-3 år 3-4 år och 4-5 år. Vi är tre förskollärare på varje avdelning. Förskolan har en stor gård, nära till skogen och stora grönområden. Vi använder naturen mycket i verksamheten.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som förskollärare/barnskötare på Golfkullens förskola i Bodens kommun. Vi vill att du dels kan vara med och driva förskolans utveckling framåt tillsammans med förskolechef och övriga medarbetare samt också ha ett särskilt intresse av att stimulera och utveckla barn. Språk och kommunikation, naturvetenskap och teknik är våra prioriterade mål hos oss. Som pedagog hos oss arbetar du utifrån aktuella mål- och styrdokument. Det innebär att du har ansvar för planering, genomförande, utvärdering och reflektion enligt läroplanen i samarbete med ditt arbetslag.

Som sökande är du väl insatt i förskolans reviderade läroplan Lpfö 98/10 och arbetar för att nå ökad måluppfyllelse på ett engagerat och positivt sätt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll samt beredd att ta ansvar och initiativ.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har förskollärarexamen alt barnskötarutbildning.

Vi söker Dig som:
- möter barnen med respekt, nyfikenhet och utifrån deras förutsättningar
- lyfter det positiva hos barnen
- har förmågan att engagera barn till lustfyllt lärande
- har god samarbetsförmåga med kollegor och vårdnadshavare
- kan bygga en trygg vardag med struktur, förberedelse och vägledande samspel.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd för att alla barn ska få de bästa möjligheterna under sina förskoleår. Det är även en tillgång om du är duktig på IT eftersom lärplattor används i den dagliga verksamheten med barnen och i den pedagogiska dokumentationen

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde januari 2019 eller enligt överenskommelse. Anställningen är tidsbegränsad ca 6 månader men det finns goda möjligheter till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   A833499

Gör ansökan

Övrigt

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.


Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.