jobb just nu!

Förbundschef

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sunnerbo Samordningsförbunds ägare är Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Kronoberg och de tre kommunerna, Ljungby, Markaryd och Älmhult. Förbundet är en egen juridisk person och leds av en styrelse bestående av förtroendevalda och tjänstemän från ovan nämnda ägare.

Mer information om vårt arbete hittar du på www.sunnerbosf.se

Verksamheten delas in i två huvuduppdrag; att stödja en förbättrad samverkanskultur mellan ägarna/myndigheterna och att finansiera samt att stödja utveckling av individinriktade samverkansinsatser.

Samordningsförbundet utvecklar och inspirerar till samverkan, bland annat genom att ge stöd till samverkansparterna för att starta, utveckla och implementera verksamheter. Samordningsförbundet ger en möjlighet att skapa flexibla, effektiva och lokalt anpassade lösningar.


Arbetsuppgifter

Är du genuint intresserad av individanpassade samverkansinsatser och verksamhetsutveckling samt brinner för att bidra till att människor långt ifrån arbetsmarknaden kommer i sysselsättning? Då kan tjänsten som förbundschef var något för dig!

Organisationen håller på att expandera och utveckla sina arbetssätt, rollen som förbundschef ger dig därför möjligheten att vara drivande i förändringsarbetet.

Du ansvarar för att driva, utveckla, och kommunicera förbundets uppdrag i samverkan med olika aktörer. Förbundschefen är samordningsförbundets verkställande tjänsteman som ansvarar för ledning och utveckling av samordningsförbundet med uppdrag av förbundets styrelse. Arbetsuppgifterna är omväxlande av både strategisk och operativ karaktär.

Förbundschefen är förbundets ansikte utåt, där din uppgift blir att leda arbetet genom att utveckla samverkansformer på strukturell nivå mellan ägare/myndigheter.
Det sker genom att du:
- ansvarar för att de verksamheter som förbundet finansierar når uppsatta målen med hjälp av strategiskt arbete.
- ansvarar för att all administration sköts utifrån de krav som finns.
- genom ditt ledarskap arbetar alla aktörer gemensamt mot de uppsatta målen och når de förväntade resultaten i tid.


Kvalifikationer

Högskoleexamen inom relevant område, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Som person är du drivande, prestigelös och lösningsfokuserad. Du är van vid att arbeta självständigt under eget ansvar. Du har en god analytisk förmåga utifrån ett helhetsperspektiv. Du har ledaregenskaper som driver alla aktörer att arbeta mot uppsatta mål och når de förväntade resultaten i tid. Du ska kunna skapa och utveckla relationer med nuvarande och potentiella samverkanspartners.

Du har ett ekonomiskt sinnelag, erfarenhet av att lämna månadsrapporter och budgetstyrt arbete. Du ska ha en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, även ha en god administrativ förmåga samt datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av någon av ägarnas verksamheter.

B-körkort är ett krav.
Vid tillsättning av tjänsten kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Placering kommer vara inom förbundets geografiska verksamhetsområde.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A894607

Gör ansökan

Övrigt

Du söker tjänsten via Offentliga Jobb. Urval sker löpande.

Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju.
Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen
och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.