jobb just nu!

Färdtjänsthandläggare till Skånetrafiken i Hässleholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Skånetrafiken är ansvarig myndighet för färdtjänst i 23 kommuner i Skåne. Det arbetar 25 anställda med handläggning av färdtjänst.

Inom Affärsområde Serviceresor arbetar vi med sjukresor, färdtjänst och annan anropsstyrd trafik. Kunderna skickar in sin ansökan till handläggning för att sedan få möjlighet att resa Serviceresa. Beställningsmottagningen bokar resan och vår trafikledning ser till att resan genomförs.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu serviceinriktade och drivande färdtjänsthandläggare.

I rollen som färdtjänsthandläggare hos oss ingår det i dina arbetsuppgifter att:
-Utreda kundens behov av färdtjänst och riksfärdtjänst vilket innebär att utreda, bedöma och besluta utifrån gällande lagstiftning
- Göra hembesök i de utredningar där det krävs
- Ge stöd och hjälp åt medborgare i frågor om färdtjänst och riksfärdtjänst
- Informera om och sälja vår tillgängliga kollektivtrafik
- Bemöta och hantera kundsynpunkter
- Medverka i utvecklingen av verksamheten

I ditt arbete som färdtjänsthandläggare har du mycket kundkontakt och arbetar fritt och självständigt. Då tjänsten innefattar myndighetsutövning innehåller den till stor del administrativa uppgifter. Hos oss arbetar du i ett engagerat team som präglas av arbetsglädje och ser det som en självklarhet att arbeta med kundernas bästa i fokus.
Du arbetar på vårt huvudkontor i Hässleholm. Dit reser du enkelt med tåg på 20 minuter från Kristianstad, 30 minuter från Lund, 45 minuter från Malmö och 1 timme från Helsingborg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3-årig högskoleutbildning eller motsvarande. Tjänsten kräver giltigt B-körkort samt god administrations- och datorvana. Vidare är det meriterande om du har arbetat med myndighetsutövning. Vi ser det som positivt om du sedan tidigare har kunskaper om kollektivtrafik.

Du som person kännetecknas av att du är serviceinriktad och har förmåga att skapa förtroende hos kunderna. Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt. Vidare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan bidra till en positiv teamanda i arbetslaget.

På Skånetrafiken lever vi våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt och det vill vi att du också gör!

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde sker snarast.
Annonsen avser en tillsvidareanställning och en Visstidsanställning, 190201-190930.

Ansökan

Referensnummer:   A840868

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Skånetrafiken finns till för alla som bor, verkar och reser i Skåne. Varje dag reser hundratusentals människor med någon av våra 14 000 dagliga turer med buss och tåg samt 5 000 serviceresor till jobbet, familjen och vännerna. Genom att resa kollektivt bidrar vi till en bättre miljö, ett levande landskap och ger hela Skåne kraft. Eller skjuts om man så vill.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.