jobb just nu!

Extraarbete på Got Event 2019,1a

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag. Vi driver arenorna Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Lisebergshallen, Scandinavium, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP, Valhalla Sporthallar och Wallenstamshallen.
Vårt uppdrag är att möjliggöra magiska ögonblick och vi gör allt vi kan för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass.
Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.
Bolaget har ca. 130 medarbetare och omsätter ungefär 160 miljoner kronor. Vi bedriver ett aktivt miljöarbete och vi är miljödiplomerade. Varje år besöker närmare 2 miljoner människor cirka 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.
För mer information besök: http://www.gotevent.se

Arbetsuppgifter

Du kan välja bland följande uppdrag via enkäten:

Biljettförsäljning:
Försäljning och information av biljetter på våra arenor. Eftersom de flesta evenemang bedrivs på kvällar, helger är det viktigt att du kan jobba då.
Kvalifikationer och krav
Gärna erfarenhet av kassa/försäljning, Har en hög social kompetens och teamkänsla. Är serviceinriktad, flexibel och stresstålig. Språkkunskaper är meriterande.

Arenavärd/Värdinna:
Som evenemangspersonal visar du våra gäster tillrätta, skannar biljetter, svarar på frågor och löser eventuella problem som kan uppstå under evenemanget.
Kvalifikationer och krav
För att jobba som värd eller värdinna vid våra evenemang krävs att du har vana av att möta folk och att du är lösningsorienterad.
Eftersom de flesta evenemang bedrivs på kvällar, helger är det viktigt att du kan jobba då.

Arenaarbetare/Fastighetsdrift:
Utförande av gräs o is skötsel på våra arenor, evenemangsombyggnadsarbete, div fastighetsskötsel och städ.
Kvalifikationer och krav
God fysik och praktiskt kunnande. Körkort och truckkort är meriterande. Vi arbetar på dag/kväll ,helg och ibland nattarbete.

Restaurangen Scandinavium:
Du arbetar som hovmästare, serveringspersonal, barpersonal samt "runners"
Erfarenhet o kunskap från restaurangbranschen krävs.

Valhallabadet:
Alla som jobbar här ska kunna utföra DHLR, Vi arbetar skift på dag/kväll och helger.
Badmästare:
Jobbar i simhallarna, varmbadet och på dam/herr avd.
Kvalifikationer och krav
Livräddarutbildning steg 1 + Specialkrav i livräddning, bevakning, service, städning och friskvårdsaktivitet. Utbildning inom Massage, siminstruktion eller vattenfys önskvärdt. God fysik.
Reception/Kassa:
Försäljning av bad och evenemangsbiljetter.
Kvalifikationer och krav
Gärna erfarenhet av kassa/försäljning, Har en hög social kompetens och teamkänsla. Är serviceinriktad, flexibel och stresstålig. Språkkunskaper är meriterande.
Lokalvårdare/Vaktmästare:
Lokalvårdare städar och har ansvar över alla torra utrymmen.
Kvalifikationer och krav
Ordningssinne och praktiskt kunnande.

Evenemangsstäd:
Utförande av städning såväl inom- som utomhus och evenemangsarbete m.m
Kvalifikationer och krav
Erfarenhet av städ krävs. B-körkort är meriterande. Svenska i tal

Kvalifikationer

Våra ledord är vägledande för oss att finna rätt medarbetare. Ledorden hjälper oss i hur vi ska förhålla oss till varandra och till våra kunder för att fatta kloka beslut. Både på kort och på lång sikt.
GLÄDJE - OMTANKE - TILLSAMMANS - KREATIVITET
Got Event följer Göteborgs stads Medarbetar- och arbetsmiljöpolicy där staden understryker sin roll som inkluderande och ickediskriminerande arbetsgivare samt att vårt uppdrag är att åstadkomma likvärdig service och likvärdiga tjänster.
Vi är mycket måna om att attrahera människor med rätt kompetens och ser jämställdhet och mångfald som en viktig framgångsfaktor.
Vi förbehåller oss rätten att begära ett utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan

Referensnummer:   A840675 - Kopia

Gör ansökan

Övrigt

Arbetstiderna varierar utifrån de olika uppdragen.