jobb just nu!

Examensarbete

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Ljungby kommuns värdegrund är vi är öppna, vi är framåt och vi vill. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet.
Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter.
Välkommen att söka examensarbete i Ljungby kommun. Är du student och ska skriva din kandidat- eller magisteruppsats? Vill du få möjligheten att göra det tillsammans med Ljungby kommun och samtidigt få vara med och påverka vår stadsutveckling och skapa värdefulla kontakter?
Då ska du fortsätta läsa!

Arbetsuppgifter

Ljungby kommun ger nu dig som student möjlighet att göra examensarbete i samarbete med flera av kommunens förvaltningar och bolag oavsett vilken utbildning du läser.

Vad behöver vi av dig?
För att göra examensarbete i Ljungby kommun ska du på ett tydligt sätt beskriva din idé.
Du som student ansvarar, tillsammans med akademisk handledare på högskolan, för ett lämpligt uppsatsämne. Ange i ansökan när examensarbetet är planerat.

Resultatet av din uppsats kan komma att bidra till stadens utveckling och samhällsnytta för våra invånare. Du får dessutom värdefulla kunskaper och kontakter i arbetslivet som kan stärka ditt CV. Det innebär också att få in en fot hos en tänkbar framtida arbetsgivare.

Vad händer sen?
Kontaktpersonen på kommunen bistår med underlagsmaterial och expertkompetens omfattande cirka 10 timmars arbete per examensarbete. Kontaktpersonen på kommunen är inte akademisk handledare.

När din uppsats är godkänd skickar du den till ansvarig kontaktperson på kommunen. Därefter presenterar du ditt projekt muntligt för berörd förvaltning eller avdelning.
Du ansvarar för kontakten med kommunens kontaktperson. Om uppsatsarbetet pausas, avbryts eller inte fullföljs ska du meddela detta till kontaktpersonen på kommunen.
Sekretessavtal kan behövas mellan dig och kommunen när det gäller viss information.

Kvalifikationer

För att kvalificera dig för projektet måste du vara student på högskola eller universitet. Examensarbetet ska vara på C-nivå eller högre.

Anställningens omfattning

Deltid i form av examensarbete. Ingen lön eller ersättning utgår från Ljungby kommun.
Gratis resor med kollektivtrafik till och från Ljungby inom en radie på cirka 20 mil erbjuds.

Ansökan

Referensnummer:   A928562

Gör ansökan

Övrigt

Du söker via Offentliga Jobb.
Löpande urval.