jobb just nu!

Eslövs kommun söker timvikarier till Personlig assistans

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att alla som arbetar hos oss har rätt till friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter


Söker du ett meningsfullt och utvecklande arbete? Då är du välkommen till oss!
Vi söker nu dig som vill arbeta extra som timvikarie inom personlig assistans.

Som personlig assistent kommer du vara brukaren behjälplig i dennes vardagliga liv, vilket innebär allt från personlig omvårdnad, hjälp med förflyttningar, städ och tvätt till dagliga aktiviteter.

Som timvikarie täcker du upp vid sjukdom samt semester och du kommer därigenom att arbeta hos flera olika brukare. Arbetstiderna varierar och kan vara förlagda på dag, kväll, sovande jour, vaken natt och helg.

Rökning och husdjur förekommer hos en del av våra brukare,


Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor och framför allt att du har en positiv människosyn.

Du ska ha förmågan att avgöra när du behöver vara i "bakgrunden" och lämna utrymme för privatliv då du arbetar i brukarens hem.

Andra viktiga egenskaper vi söker är att du är ansvarsfull då du arbetar ensam och kan tvingas fatta självständiga beslut i varierande situationer. Du bör även vara tålmodig då personen du arbetar för, ska vara delaktig i insatserna och ibland innebär detta att denna, behöver lite extra tid på sig.

Vi ser gärna att du arbetat som personlig assistent tidigare men det är inget krav.
Du som söker ska ha fyllt 18 år

Hos vissa av våra brukare krävs det att du har bil och körkort detta för att kunna ta dig till och från arbetsplatsen

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A854904 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.