Enhetschefer och biträdande enhetschefer till sommarvikariat

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla:

• Vi möter alla med respekt
• Vi kan jobbet
• Vi gör verksamheten bättre
• Vi skapar en hållbar framtid

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård.

Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!

Arbetsuppgifter

Utveckla dina ledaregenskaper i sommar! Ta vägen in i yrkeslivet som vikarierande enhetschef i omsorgen. Omsorgsförvaltningen söker enhetschefer och biträdande enhetschefer till sommarvikariat.

Som vikarierande enhetschef på sommaren ansvarar du för verksamheten, personal och ekonomi på en enhet med cirka 30 anställda. Biträdande enhetschef är en förstärkning till ordinarie enhetschefer och har inte något ekonomiskt ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa att enheten är bemannad efter de behov som finns och att omsorgstagarna får den hjälp de har rätt till. Du ska också tillsammans med ordinarie enhetschefer i tjänst arbeta för en god arbetsmiljö och fånga upp eventuella problem som kan dyka upp på enheten.

Som person är du en god organisatör, strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Du har en hög grad av personlig mognad och självkännedom. Du är positiv och har ett utåtriktat förhållningssätt med en god samarbetsförmåga. En viktig del i arbetet är att kunna arbeta i team kring våra omsorgstagare för att få en god helhetssyn.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med trevliga kollegor.

Välkommen med din ansökan till ett riktigt viktigt sommarjobb!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen som vi bedömer lämplig för verksamheten, exempelvis från socionomprogrammet eller PA-programmet. Vi är också intresserade av dig som är i slutet av din utbildning i något av dessa program.

Det är meriterande om du har läst organisation och ledarskap. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet. Du bör ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett krav på vissa tjänster.

Anställningens omfattning

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   OMS 439/20

Gör ansökan

Övrigt

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.