jobb just nu!

Enhetschef till Hemtjänsten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun- den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Hemtjänsten är en del av verksamhetsområdet Hälsa och Omsorg. Du är direkt underställd Verksamhetschefen och kommer att ingå i ledningsgruppen tillsammans med övriga Enhetschefer, Verksamhetsutvecklare, Samordnare och Demenssjuksköterska.

Hälsa och Omsorg befinner sig i en spännande tid med utveckling och förändringsarbete. Tillsammans formar vi framtidens hemtjänst. Vi söker nu dig som vill vara med och fortsätta driva detta arbete.

Arbetsuppgifter

Som Enhetschef är du ansvarig för enheten och ska organisera, leda och fördela arbetet.
Arbetet på enheten ska präglas av delaktighet och ske i dialog med medarbetarna.
Utifrån verksamhetsplanen ska du driva utveckling, prioritera och tydliggöra enhetens eget uppdrag och egna mål.

En viktig del i arbetet som enhetschef är att motivera och inspirera medarbetarna till kompetens- och personlig utveckling. Uppdraget innebär vidare att följa upp, ge återkoppling samt stötta och bekräfta medarbetarna. Uppdraget innebär många kontaktytor och du vet hur du ska främja ett bra samarbete.

Vi arbetar i tvärprofessionella team för att tillsammans skapa bästa möjliga omsorg för våra brukare.

Kvalifikationer

Din utbildningsbakgrund är högskoleexamen som motsvarar ansvarsområdet. Du har erfarenhet av arbete inom kommunal vård och omsorg. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i tvärprofessionella team.

Du är van vid att fatta beslut samt förstår vikten av att tydliggöra mål och följa upp resultat. Du ska vara drivande i utvecklingsfrågor inom verksamhetsområdet, omsätta teorier och metoder i det dagliga arbetet och ha förmåga till självreflektion i förhållande till chefsuppdraget.

Som person är du professionell i din roll, du har ett positivt förhållningssätt och en god självinsikt. Det är viktigt att du är lyhörd och skapar förtroende hos dina medarbetare samtidigt som du är tydlig i ditt ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi dokumenterar i Life Care, och arbetar även med Personec och Qlikview.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A847191

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.