jobb just nu!

Enhetschef läkaravdelningen område kirurgi, Östersunds sjukhus

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Spännande jobb som chef med möjlighet att arbeta kliniskt!

Vår läkaravdelningschef flyttar, så nu söker vi Dig som vill vara med att utveckla framtidens kanske bästa kirurgklinik! Just nu är vi inne i ett övergripande förändringsarbete där vi arbetat om vårdplatsstrukturen, infört palliativa vårdplatser, sett över kompetenser och vem som gör vad, etc. Under hösten behöver vi fokusera på vad de nationellt etablerade begreppen Nära vård och God vård kommer att innebära för kirurgin i Jämtland Härjedalen. Med andra ord hur vi med ökad digitalisering och förändrade arbetssätt kan sköta mer vård fysiskt närmare våra patienter, och hur vården ska bli mer jämlik, säker, effektiv och individanpassad. Vi behöver arbeta med införandet och etableringen av kunskapsstyrningens programområden. Vi står också inför stora utmaningar där generell kirurgisk kunskap och kvalitet ska balanseras mot subspecialisering och nivåstrukturering.
Du får en viktig roll i ett roligt och utmanande förändringsarbete tillsammans med engagerade kollegor!

Vi är öppna för flexibla lösningar; Är du läkare så finns möjligheten att kombinera klinisk tjänstgöring med arbetet som enhetschef. Söker du ett större chefsansvar finns möjlighet till ett närmare samarbete med områdeschefen och ett utökat uppdrag inom definierade ansvarsområden.
Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig. Är du nära eller långväga ifrån men har vägarna förbi Östersunds Sjukhus så kom och ta en kaffe med oss så berättar vi mer!

* Du får chansen att leda arbetet för en läkargrupp med stor kompetens både på bredden och inom sina specialistområden.

Arbetsuppgifter

Område kirurgi består, med sina ca 280 medarbetare, av övre- och nedre mag-och tarmkirurgi, proktologi, urologi, bröst- och endokrinkirurgi samt kärl-, plastik- och barnkirurgi. Området sköter även onkologimottagningen och den palliativa vården av cancerpatienter med tillhörande vårdavdelning, konsult- och hemsjukvårdsteam för palliativa patienter.
Du blir chef för ca 40 läkare och ska planera, leda och följa upp verksamheten med ansvar för budget, arbetsmiljö och personal. Det är också du som rekryterar våra nya kollegor.

Kvalifikationer

Minst treårig högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, önskvärt med erfarenhet från arbete inom kirurgi/operationsverksamhet. Erfarenhet från chefs- och ledarskap är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat förordnande på 4 år med möjlighet till förlängning. I grunden en tillsvidareanställning inom din grundprofession.

Ansökan

Referensnummer:   Persr/325/2019

Gör ansökan

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Övrigt

Forts kontaktuppgifter fackliga företrädare:
Vårdförbundet: Frida Mauritzon, nåbar fr V 34, tel 063-153000 (sökn via vx), e-post frida.fallhagen@regionjh.se
Kommunal: Iren Karlsson, nåbar fr V 33, tel 063-153043, e-post iren.karlsson@regionjh.se Margaretha Johansson, nåbar fr V 31, tel 063-153880, e-post margaretha.johansson@regionjh.se
Nina Didriksson Karlsson, nåbar fr V 30, tel 063-153428, e-post nina.karlsson@regionjh.se
Vision: Elin Nilsson, ej nåbar V 32-V33, tel 063-153854, e-post elin.nilsson@regionjh.se
SSR: Irja Gleby, nåbar t o m V 31, tel 063-155461, e-post irja.gleby@regionjh.se
Linn Berglin, nåbar fr o m V 32, tel 063-154575, e-post linn.berglin@regionjh.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra
sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!