jobb just nu!

Enhetschef inom individ - och familjeomsorgen till Kävlinge kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Sektor arbetsliv och fritid innefattar fritid och kultur, arbetsmarknad och integration, externt gymnasium och vuxenutbildning samt individ- och familjeomsorg. Vi söker nu enhetschef, inom individ- och familjeomsorg, till en av sektorns nio enheter. Vi erbjuder ett mycket intressant och stimulerande arbete i en enhet med kompetenta och engagerade medarbetare där du får stora möjligheter att vara med och bidra till utvecklingen.

Arbetsuppgifter

Som chef för Utredningsenheten barn och unga har du ansvar för budget, personal (ca 10 medarbetare), arbetsmiljö och verksamhet. Du arbetar med att skapa förutsättningar för medarbetarna att lyckas i sina uppdrag.
Du kommer tillsammans med medarbetare, kollegor och kommuninvånare att vidareutveckla barnavårdsprocesserna, bland annat genom utveckling av arbetssätt och användning av teknikens möjligheter.
Du träffar regelbundet sektorsledningen och övriga enhetschefer för gemensamt lärande och utveckling i sektorsgemensamma frågor. Inte minst handlar det om att utveckla våra gemensamma processer för att nå målen och ge medborgarna god service. Du kommer också att samarbeta med kollegor från andra sektorer i kommunen samt med företrädare för andra samarbetspartners och myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för den sociala barn- och ungdomsvården och vill arbeta med utveckling inom området. Du har socionomexamen, chefserfarenhet från verksamhetsområdet samt kunskap om myndighetsutövning.
Som ledare skapar du engagemang genom ett positivt förhållningssätt och har god förmåga att ge medarbetarna regelbunden feedback. Du är bra på att agera förebild och att förmedla visioner och mål på ett sätt som skapar mening och arbetsglädje. Du verkar för ett processorienterat arbetssätt och ditt ledarskap kännetecknas av en förmåga att se sammanhang och att kommunicera tydligt. Rollen innebär många samverkanskontakter både internt i kommunen och med externa parter vilket kräver att du är bra på att bygga förtroendefulla relationer och kan hålla fokus på det som skapar resultat.

Anställningens omfattning

Tillträde efter överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   124/20

Gör ansökan

Övrigt

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.