jobb just nu!

Embryolog/Biomedicinsk analytiker till RMC i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Reproduktionsmedicinskt Centrum, RMC, är en ISO-9001 certifierad verksamhet som har expertis inom ämnesområdet reproduktion (fortplantning). Vid RMC genomför vi infertilitetsutredningar, assisterad befruktning (IVF-behandling, inseminationsbehandling och sperma- och äggdonation) samt arbetar inom områden som gynekologi, andrologi och gynekologisk endokrinologi.

Arbetsuppgifter

Till RMC söker vi nu en embryolog/biomedicinare/biomedicinsk analytiker. Dina arbetsuppgifter är kliniskt relaterade och innebär bland annat följande:

• Spermaanalyser
• Preparering av sperma till fertilitetsutredning och behandling
• Odling av gameter och embryon med tillhörande rutiner
• Intracytoplasmic Sperm Injection (ICSI)
• Vitrifikation av gameter, vävnad och embryon
• Preparering av spermier från bitestikel och testikelvävnad
• Blodprovstagning
• Hormonanalyser
• Kvalitetskontroll
• Sperm Chromatin Structure assay (SCSA)
• Registrering av kliniska- och laboratoriedata i RMC:s databaser
• Deltagande i forskning
• Laboratorierelaterad vägledning av patienter i samband med utredning och behandling
• Metodutveckling
• Internrevisoruppgifter enligt ISO-9001

Inom RMC ges du goda utvecklingsmöjligheter och specialkunskaper om lagar och regler kring nationell donatorsverksamhet inom främst assisterad befruktning.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs naturvetenskaplig utbildning som biomedicinare, biomedicinsk analytiker, embryolog eller motsvarande. Alternativt är du utbildad biomedicinsk analytiker. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Erfarenhet från forsknings- och/eller kvalitetetsarbete samt förmågan att driva och medverka i utvecklingsarbete och implementering av ny teknik är ett krav. Har du erfarenhet av spermaanalys, IVF, ICSI och/eller vitrifikation är det meriterande för tjänsten.

Som person är du ansvarstagande och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du är flexibel, noggrann och har god kommunikationsförmåga. Då verksamheten inom RMC bygger på samverkan över såväl sjukhus- som specialistgränser bör du vara en positiv och utåtriktad person som verkar för ett öppet, innovativt och lärande arbetsklimat på enheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde sker 20190101 eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A834352

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Måndag-fredag mellan 07.30-17.00 samt arbete varje 3-5 helg.

Övrigt


Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.