jobb just nu!

Ekonomibiträde

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vård- och omsorgsförvaltningen i Botkyrka kommun ger stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen har 1 100 tillsvidareanställda och har en budget på 900 miljoner kronor.

Kost- och måltidsenheten tillagar och levererar luncher och kvällsmål till Botkyrka kommuns vård- och omsorgsboenden, hemtjänst och dagverksamheter. Vi strävar alltid efter att uppnå våra kunders önskemål och vi söker vi nu dig som vill vara med och fortsätta utvecklas tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Kost- och måltidsenhetens uppdrag är att servera god och näringsriktig kost enligt Botkyrka kommuns kostpolicy. Vår matlagning sker efter näringsberäknade recept. Vi tillagar mycket husmanskost, specialkost samt konsistensanspassad kost. Till vårt kök hör en lunchrestaurang.

Ekonomibiträdets arbetsuppgifter är skiftande och bl.a. ingår att;
• vara kocken behjälplig med framplockning av kantiner och handräckning vid tillagning
• portionera både varma som kalla komponenter som körs ut till matvagnarna
• tillreda sallader
• sköta varumottagningen och sköta allmänna ekonomibiträdessysslor som att diska och städa

I vårt kök används kostdataprogrammet Mashie. Kunderna lägger in sina beställningar i programmet varför du behöver kunna gå in och kontrollera samt skriva ut beställningar/kantinlappar.

Kvalifikationer


• Du har adekvat köksbiträdeutbildning och arbetslivserfarenhet från arbetsområdet.
• Du har god datavana.
• Du har goda kunskaper i svenska
• Du har grundkunskaper i matematik

För att lyckas hos oss bör du ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och ett gott ordningssinne. Eftersom vi har mycket kontakt med våra kunder så är det viktigt att du är servicemedvetenhet och har ett gott bemötande. Du är ansvarstagande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Schema, dagtid, varannan helg.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överneskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C42339

Gör ansökan

Övrigt

Botkyrka är en kommun full av kontraster där storstadens förortsmiljö möter landsbygdens skogar, ängar, sjöar och havskust. I vår kommun talas ungefär 100 olika språk och här lever människor med bakgrund från världens alla hörn.

Vi strävar efter att Botkyrkaborna ska vara delaktiga i kommunens utveckling och det är deras behov, rättigheter och förutsättningar som leder oss i arbetet. Vi har medborgarens fokus i allt vi gör.

Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Botkyrka. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid.

Är du vår nästa kollega? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.