jobb just nu!

Drifttekniker VA

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sölvesborg Energi ser till att du har el och fjärrvärme i ledningarna, vatten i kranen och tillgång till fibernät – självklara produkter från ett kraft- och energibolag som får vardagen att fungera.

Sölvesborg Energi är huvudman för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen inom Sölvesborgs kommun. Vårt uppdrag är att sköta den allmänna VA-försörjningen inom Sölvesborgs kommun. I uppdraget ingår även att planera för en säker och långsiktigt hållbar VA-försörjning. Vårt mål är att vi ska stå för framtid, driv och kompetens med uthålliga VA-system, och bidra till en bättre framtida miljö.

Arbetsuppgifter

I din roll som drifttekniker kommer du i första hand att underhålla och utveckla våra VA-anläggningar. Du kommer att ingå i ett arbetsteam som ansvarar för drift, tillsyn, reparations- ombyggnads- och underhållsarbeten. I arbetsuppgifterna ingår även driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion. För att säkerställa driften behövs din förmåga att bedöma och utföra förebyggande underhåll, analysera information och larm från driftövervakningssystemet samt noggrant sköta anläggningarna och dokumentera vad som utförs.

I tjänsten kan beredskapstjänstgöring ingå.

Hos oss får du ett spännande jobb med trevliga arbetskamrater.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett allmänt tekniskt kunnande och intresse. Vi önskar också att du har arbetslivserfarenhet från drift- och underhållsarbete från VA-branschen, men stor vikt kommer att läggas på din personlighet och ditt engagemang.

B-körkort är ett krav, då mycket av en driftteknikers arbete sker på våra anläggningar ute i vår kommun.

Som person är du noggrann, strukturerad, självständig och drivande. Du bryr dig om vår gemensamma miljö och vill bidra till en hållbar samhällsutveckling, varje dag. Du är flexibel och anpassar dig lätt till oförutsedda händelser i driften. Du är ansvarstagande och ser vad som behöver göras. Arbetet är till stor del av praktisk karaktär.

Du har god förmåga att formulera dig i tal och skrift på svenska.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Ange möjlig tillträdesdag i din ansökan.
6 månader eller längre. Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   4/2019

Gör ansökan

Övrigt

Ange löneanspråk.

Vi tar emot ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.

Som medarbetare på Sölvesborg Energi erbjuds du bland annat friskvårdstimme alternativt friskvårdsbidrag.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Sölvesborg Energi är en trygg, lokal serviceleverantör som verkar för en bättre framtida miljö i Sölvesborg. Vi distribuerar el i Sölvesborgs tätort och de närmaste omgivningarna och är huvudman för den allmänna vatten- och avloppsanläggningen inom Sölvesborgs kommun. Dessutom äger vi och bygger ut ett fibernät som täcker hela kommunen. Utöver detta är vi entreprenörer inom mark, anläggning, väg, belysning, bredband, fjärrvärme, el och mycket mera.
Vi är 43 anställda och dygnet runt, året om finns vår beredskapspersonal tillgängliga om fel inträffar. Vi samordnar också arbetet med snöröjning för kommunens vägar.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.