jobb just nu!

Drifttekniker VA

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

I Gnosjö kommun är vår målsättning att tillhandahålla ett bra dricksvatten och minimera tillförseln av föroreningar till våra vattendrag. Detta är en viktig samhällsuppgift som vi hoppas att du vill vara med att ta ansvar för.

Arbetsuppgifter

Vi söker en drifttekniker till VA-enheten, där samtliga medarbetare arbetar med både dricksvatten och avloppsvatten. Som drifttekniker kommer du att ingå i ett team som ansvarar för drift- och underhållsarbete på kommunens reningsverk, vattenverk samt pumpstationerna. Driftövervakning och uppföljning av reningsprocesserna är en viktig del av arbetsuppgifterna.
Tillsammans med kollegor ansvarar du för att avhjälpa olika typer av tekniska störningar som uppkommer. Med hjälp av din tekniska kompetens är du med och utvecklar vår verksamhet. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Du har utbildning inom Va-området eller motsvarande teknisk utbildning. Vi ser det positivt om du också har arbetslivserfarenhet från VA-området.
Du har även tekniskt intresse och är en problemlösare. Du trivs med att arbeta såväl självständigt samt att samarbeta med kollegor. Arbetsuppgifterna kräver att du är flexibel,driven och ansvarstagande. Du ska ha datorvana och B-körkort fodras. Behärska svenska i tal, skrift samt att ha en god läsförståelse för att kunna tillgodogöra sig skrivna instruktioner.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I Gnosjö kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vid anställning förväntas ni ha ert boende inom kommunen då beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.


Övrigt: Rekrytering med intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Anställningens omfattning

Snarast eller enligt överenskommelse


Ansökan

Referensnummer:   Drifttekniker B3727230

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.