jobb just nu!

Drifttekniker till VA-enheten Valdemarsviks kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 900 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 700 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025.
Valdemarsviks kommun söker drifttekniker till VA-enheten! Du har ett viktigt jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare!
VA-enheten ansvarar för drift, underhåll och investeringar i kommunens alla vattenverk, reningsverk, reservoarer, vattentäkter och pumpstationer

Arbetsuppgifter

Att arbeta på VA-enheten innebär ett självständigt och varierande arbete där du kommer att ingå i en grupp med erfarna kollegor. Vi är en liten grupp på 4 personer som har uppdraget att förvalta och utveckla vatten och avlopp. Tjänsten innehåller både tekniskt och administrativt arbete. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten, vilket innebär 30 minuters inställelsetid under beredskapstjänstgöringen.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara utbildad drifttekniker motsvarande drift-/underhållsutbildning på lägst gymnasienivå eller ha kvalifikationer som arbetsgivaren bedömer likvärdiga.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av VA-verksamhet eller annan erfarenhet som bedöms kunna tillföra verksamheten ny kunskap.

Önskvärda kvalifikationer
BE körkort
Diplomutbildning via Svenskt Vatten i avloppsrening, dricksvattenrening.
Styr och regler kompetens
Elkompetens

Eftersom tjänsten även innebär administrativa uppgifter behöver du ha ett intresse för att arbeta datorbaserat.
Som person är du initiativtagande med förmåga att ständigt driva förbättringsarbete. Vidare har du förmåga att strukturera upp ditt arbetssätt och visa goda resultat. Du har förmåga att bidra till att goda resultat uppnås genom bra samarbete med kollegor och andra parter.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A869013e/2019

Gör ansökan