jobb just nu!

Driftingenjör sökes till Gryaab

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gryaab jobbar för ett renare hav och en bättre miljö! Vi tar hand om avloppsvattnet från drygt 790 000 personer från Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. Sedan 2019 är även Bollebygd delägare. Förutom vatten från hushåll tar vi också emot vatten från industrier och verksamheter. Gryaabs reningsverk Ryaverket ligger på Hisingen i Göteborg. Här renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut i Göta älv och får rinna vidare ut till havs. Sedan 1972 har Gryaab gjort miljösatsningar för miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Gryaab har i dag drygt 100 medarbetare och har en omsättning på cirka 370 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett variationsrikt arbete där du får använda många delar av din kompetens? Då är tjänsten som driftingenjör hos oss något för dig! Du ingår i anläggningsgruppen på driftavdelningen och ansvarar för att i nära samarbete med gruppchefen och driftteknikerna säkerställa anläggningens funktion så att önskat reningsresultat kan uppnås.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att:
• ta fram olika kvalitetsdokument inom driftområdet, som exempelvis statistik, beräkningar, riskanalyser, säkerhetsrutiner och rondlistor
• identifiera fel och brister inom driftområdet och initiera åtgärder
• planera, beställa och följa upp långsiktigt underhåll
• delegera arbetsuppgifter till drifttekniker och följa upp dem
• medverka i olika projekt och anläggningsändringar
• medverka i gruppens budgetarbete och upphandlingar

Önskvärt är att på sikt ingå i driftberedskapen

Kvalifikationer

Du har minst gymnasiekompetens inom drift/underhåll/mekanik eller liknande, gärna med påbyggnads- eller högskoleutbildning inom VA-process eller mekanik. Du har även erfarenhet av underhållsplanering och processtyrsystem. B-körkort är meriterande.
Som person är du engagerad, ansvarsfull och leder dina kolleger med en positiv attityd. Du har god datorvana och har erfarenhet av MS-office.

Kunskaper om biogas- och slambehandlingsprocesser samt erfarenhet av arbete med säkerhetsfrågor och brandfarlig vara är meriterande.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A954989

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra och kan göra ett bättre jobb. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan vi utvecklas. Gryaab har en personalförening som anordnar många trivselaktiviteter under året. Vi anser att jämställdhet och mångfald i personalstyrkan är viktiga faktorer för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet.
I den här rekryteringen kommer vi att använda oss av arbetspsykologiska tester.