jobb just nu!

Distriktsveterinärerna söker djursjukskötare inför sommaren 2019

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet i sommar där du får vara med och göra skillnad. Inför sommaren 2019 behöver vi förstärkning av duktiga medarbetare på flera av våra mottagningar.

För att se mer om vilka mottagningar som söker sommarvikarie, gå in på vår hemsida.

http://www.distriktsveterinarerna.se/dv/jobba-hos-oss/studerande/sommarjobb.html

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha en spännande sommar och arbeta som djursjukskötare.

Som djursjukskötare hos oss arbetar du nära våra veterinärer vid bland annat kliniskt arbete, narkospassning och laboratoriearbete. Du arbetar också självständigt med patienterna. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat försäljning, administration och receptionsarbete.

Du inleder din anställning med en introduktion med målet att få rätt förutsättningar till att göra ett bra jobb under sommaren.

Kvalifikationer

Du som söker har legitimation som djursjukskötare alternativt särskilt tillstånd utfärdat av Svenska Jordbruksverket.

För att trivas hos oss i sommar är du en person som känner ansvar för att göra ett bra jobb och ser värdet i gott samarbete med såväl kunder som kollegor. Du känner dig trygg med att fatta nödvändiga beslut inom ditt kompetensområde och tycker det är spännande att arbeta i en verksamhet där den ena dagen aldrig är den andra lik och där vi lätt anpassar oss för att tillsammans lösa dagens utmaningar.

B-körkort ett krav.

Rekryteringen kommer att ske löpande så ansök redan idag! I samband med att du skickar in din ansökan kommer du att kunna uppge vilken eller vilka mottagningar du är intresserad av att arbeta på.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Juni 2019, eller enligt överenskommelse
Annan sysselsättningsrad kan diskuteras med rekryterande chef
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   7.1.6 – 17805/2018

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!