jobb just nu!

Distriktsveterinär till Distriktsveterinärerna Forsheda

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Välkommen till Distriktsveterinärerna i Forsheda!
På Distriktsveterinärerna i Forsheda är vi ett gäng på i nuläget tio personer; varav sex veterinärer, två djurvårdare, en djursjuksköterska samt en kliniksamordnare. Vår arbetsgrupps ledord är samarbete och omtanke för varandra. Vi har såväl ambulerande verksamhet för lantbrukets djur och häst, som mottagning för häst och smådjur. Vi jobbar i nya, fräscha och välutrustade lokaler.

Mottagningen är fint placerad i tätorten Forsheda, den ligger med kort gångavstånd från järnvägsstationen samtidigt som kossorna går utanför fönstren. Forsheda ligger strax väster om Värnamo, bra placerat i Småland utmed E4:an och riksväg 27, cirka 2 timmars bilresa från Göteborg och Malmö.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en legitimerad veterinär till ett föräldravikariat till vårt team i Forsheda. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika djurslag. Verksamheten bedrivs både inne på vår mottagning och ute i fält hos våra kunder.

När du börjar hos Distriktsveterinärerna i Forsheda kommer du få en introduktion av en av våra mer erfarna veterinärer. I introduktionen ingår det även en praktisk del där du åker med en kollega ut i fält, hur länge anpassas efter din praktiska erfarenhet sedan tidigare. Du kommer en tid in i din anställning erbjudas att gå grundkurser inom häst, nöt och smådjur för att fortsätta din kompetensutveckling.

Distriktsveterinärerna driver egna kompetensutvecklingsprogram där du kontinuerligt ges möjlighet att delta. Exempelvis är våra hästintresserade veterinärer anslutna till Distriktsveterinärernas Hästarbetsgrupp och våra nötintresserade veterinärer till Distriktsveterinärernas Nötarbetsgrupp. Nötveterinärerna arbetar även med ViLA och förebyggande hälsoarbete på nöt.

Kvalifikationer

Vi söker nu en veterinär med en positiv och engagerande personlighet som vill vara med och utveckla Distriktsveterinärerna i Forsheda tillsammans med dina blivande kollegor. Vi ser att du har lätt för att arbeta tillsammans med dina kollegor samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Vi sätter också stort värde på din förmåga att kommunicera med djurägare då detta är en viktig del i behandlingen. Du har ett stort intresse för allmänpraktik och av att arbeta med samtliga djurslag.

Svensk veterinärlegitimation samt B-körkort är ett krav.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Intervjuer kommer att hållas löpande. Så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Vikariat fr.o.m. mars 2020 t.o.m. augusti 2021 med möjlighet till förlängning.

Ansökan

Referensnummer:   7.1.6-19201/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.
Fast lön + rörlig lön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!