jobb just nu!

Distriktssköterska, vårdcentralen Säffle/Nysäter, Säffle

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Öppenvården i Värmland är inne i en intensiv utvecklingsfas och många nya arbetssätt är på gång. Vill du vara med och utveckla öppenvården vidare hos oss på Säffle/Nysäter vårdcentral?
Behovsstyrd och jämlik vård är några nyckelord. Vårdcentralen Säffle/Nysäter har ca 8800 listade patienter och har verksamheten på två enheter samt en distriktsköterskemottagning i Svaneholm
Helgtjänstgöring dagtid på Säffles jourmottagning ingår var 8:e-10:e helg.

Välkommen att ta chansen till ett skiftande arbete, med arbetskamrater i alla åldrar!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är distriktssköterska som har ett uttalande intresse för att jobba på vårdcentral och är intresserad av ett stimulerande och omväxlande arbete och att utveckla nya arbetsmetoder i en uppbyggnadsfas.

Idag tar vi inom öppenvården hand om många diagnosområden, ett arbete hos oss ger dig därför en bred erfarenhet. Vi behöver förstärka vår arbetsgrupp för att få kontinuitet i våra BEON mottagningar, Allmän distriktssköterskemottagning samt telefonrådgivning.

Hälsofrämjande och förebyggande arbete är exempel på områden som vi behöver ha ett ännu starkare fokus på framöver. Vi värdesätter samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och är positiv till förändringsarbete.

Du ska trivas att arbeta som teamleader med ansvar för att nå verksamhetens mål inom olika områden. Du kommer att jobba med att bygga upp nya rutiner i samarbete med läkare, undersköterska och vårdadministratör. Att utveckla och ha idéer om förbättringar är en viktig del i vårt arbete.

Tillsammans hjälps vi också åt med att ta hand om studenter som söker sig till yrket.
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling och specialisering.

Kvalifikationer

Legitimerad distriktssköterska

För att trivas i det här arbetet hos oss tror vi att du är positiv, har ett flexibelt och engagerat förhållningssätt är en serviceinriktad person som har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang med patienten i fokus, förmåga till helhetssyn och ett gediget intresse för samverkan. Har du erfarenhet av arbete som distriktsköterska samt telefonrådgivning är det meriterande. Har du vidareutbildat dig inom demens, hjärtsvikt, Astma/KOL, diabetes, psykiatri eller hälsoområdet så är det meriterande. Även intresse för vidareutbildning inom dessa fält ses som positivt. Engagemang och flexibilitet med fokus på gott bemötande av patienten är centralt. B-körkort är ett krav då resor i tjänsten ingår.

Välkommen till ett meningsfullt arbete på Säffle/Nysäter Vårdcentral.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   Dnr RS/191823

Gör ansökan

Lön

Individuell lönesättning

Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.