jobb just nu!

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentralen Åhus

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vi tänker framåt på Vårdcentralen Åhus! Vi har nu möjlighet att välkomna nya kollegor som vill vara med oss på en spännande utvecklingsresa. Därför söker vi nu fler distriktssköterskor/sjuksköterskor.

I Åhus bor det omkring 10 000 invånare och det finns goda pendlingsmöjligheter med buss. Vårdcentralen Åhus har runt 9 500 listade patienter och idag arbetar här cirka 35 medarbetare inom olika professioner. Förutom distriktssköterskemottagning har vi även mottagningar för diabetes, astma/KOL och äldremottagning. Kanske kan vi med din hjälp ytterligare bredda vårt utbud?

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska kommer du att arbeta med telefonrådgivning, triage och egen mottagning.

Hos oss erbjuds du stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. På vårdcentralen arbetar medarbetare med olika erfarenheter och vi lär av varandra. Vidare lägger vi stor vikt vid att våra medarbetare känner sig delaktiga i verksamhetens arbete och vi är nyfikna på att ta del av dina idéer och tankar kring en välfungerande primärvård.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad distriktssköterska alternativt sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård, mottagningsarbete och/eller telefonrådgivning är det meriterande. Om du är van vid att dokumentera i PMO är det en fördel.

Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du har ett genuint intresse för människor och arbetar med patienten i fokus samt ger ett mycket gott bemötande. Vi ser att du är duktig på att prioritera bland dina arbetsuppgifter och du ser möjligheter istället för hinder. Du är angelägen om ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och engagemang i teamet. Du är även ansvarstagande och har förmågan att fatta egna beslut men värdesätter att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter/yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A916716

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.