jobb just nu!

Distriktssköterska/Leg. sjuksköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Enheten ansvarar för hälso- och sjukvård till patienter inskrivna i hemsjukvården; i ordinärt boende samt de som bor på särskilda boenden i kommunen.
All personal inom hemsjukvården i Vårgårda har sin arbetsplats och utgår från Vårgården/Kullingshemmet, våra två säbon i kommunen. Vi har närhet till Vårgårda station med goda förbindelser mot Göteborg, Alingsås, Herrljunga och Borås.

Vi är en grupp på sammanlagt 34 personer, bestående av distrikts- och sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistent, administrativ samordnare och enhetschef. Vi arbetar också i team med övrig personal inom äldreomsorgen. Vi arbetar alla för att tillsammans ge den enskilde god vård och rehabilitering.
Vi söker nu en ny medarbetare som är intresserad av att bli en del av vårt team.

Som sjuksköterska i kommunen arbetar man dagtid, enstaka kvällar och en helg av fyra.

Intervjuer kommer primärt att ske på eftermiddagen den 29/1 eller vid tillfälle som passar dig.
Varmt välkommen med din ansökan, vi är nyfikna på Dig!

Arbetsuppgifter

Vi står inför vissa förändringar och tjänsten kommer antingen att innbära ett rent patientarbete eller patientarbete kombinerat med ett uppdrag som en av två vårdplanerings-sjuksköterskor.
Det huvudsaklig arbetsuppgifterna i patientarbetet är att ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser, medicinska bedömningar och uppföljningar för de patienter som bor inom ditt ansvarsområde. Där ingår att instruera, informera och handleda omsorgspersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Du har ett nära samarbete med övriga yrkeskategorier i vårdkedjan och deltar i utvecklingsarbetet inom enheten och med övriga yrkeskategorier i teamet.

Kvalifikationer

Du ska var distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska och kunna arbeta både självständigt och i team och vilja arbeta med företrädelsevis äldre människor.
Vi lägger stor vikt vid att du är intresserad av teamarbete och att du har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet
Körkort är ett krav.
Erfarenhet av kommunal hemsjukvård och/eller arbete i journalsystemet VIVA är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-02-11

eller enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   A840425

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.