jobb just nu!

Distriktsläkare, vårdcentralen Säffle/Nysäter, Säffle

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Till Region Värmland, Område öppenvård, söker vi nu distriktsläkare till vårdcentralen Säffle/Nysäter med placering i Säffle
Vårdcentralen har ca 8800 listade patienter. Vårdcentralen i Säffle har i dag tre heltidsarbetande allmänspecialister utan andra uppdrag utanför vårdcentralen.

Vi bedriver primärvård med ett långsiktigt tänk kring hur primärvården bäst kan formas för att erbjuda en jämlik, behovsstyrd och kostnadseffektiv vård. Vi arbetar intensivt med utvecklingsarbetet bästa effektiva omhändertagandenivå, för att förbättra vård flödet för patienten och arbetsmiljön för medarbetarna.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår akut och planerat mottagningsarbete. Vårdcentralen ansvarar också för mottagningsverksamhet på särskilt boende, mödravårdscentral, ungdomsmottagning och barnavårdscentral. Du arbetar i team med andra professioner på VC.

Arbetsfördelning görs tillsammans med enhetschef och kollegor utifrån behov, kompetens och intresse.
Vi värnar det kollegiala samarbetet, har ett gott arbetsklimat i gruppen och bedriver sedan flera år ett aktivt kvalitetsarbete.

I tjänsten ingår del i jourtjänstgöring helger och beredskapstjänstgöring vardagar och helg.

Välkommen med din ansökan eller att kontakta oss på vårdcentralen Säffle/Nysäter för ytterligare information.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialistläkare i allmänmedicin och som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi vill att du är en engagerad och flexibel person med god samarbetsförmåga och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift samt goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Referensnummer:   Dnr RS/191822

Gör ansökan

Lön

Individuell lönesättning

Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.