jobb just nu!

Dietkock

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.
Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt.

Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv?

Arbetsuppgifter

Tjänsten består i att under ledning av ansvarig chef, samt i samråd med kollegor planera arbetsuppgifterna, driva utvecklingsarbete och hålla dig ajour i din tjänst:
- produktionen/tillagningen utefter beställningarna från våra kunder
- packning av matportioner, matlådor samt bikomponenter
- aktivt delaktig i arbetet med egenkontroll, HACCP
- städning, diskning samt övriga tillhörande arbetsuppgifter i vår verksamhet

Genomförande av specialdieter i ett professionellt kök för äldre, unga och arbetsföra samt barn i omsorgen. Ta ansvar för behandling av specialkost i Kostdataprogram (Burlövs Kommun använder sig av Mashie) som ex normalisering, utskrift av beställningsunderlag samt etiketter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en 3-årig hotell- och restaurangutbildning eller en kockutbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Det är självklart att du känner till HACCP och har en egenkontrollsutbildning.

Du har även erfarenhet av att arbeta med diet och specialkost och utveckling av denna.
Du skall även ha en specialkostutbildning samt erfarenhet av att arbeta med kostdatasystem.
Arbetsplatsen genomsyras av gott kamratskap och en trevlig arbetsmiljö. Eftersom du arbetar i en arbetsgrupp i en omväxlande miljö är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du är innovativ och nytänkande. Du är även en självgående, stabil, punktlig och strukturerad person som ser helheten och som strävar efter att det du gör håller högsta kvalitet.

Nytänkande och egna förbättringsförslag uppmuntras. Du har hög arbetsmoral, och är stresstålig. Du har god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift. Du är intresserad och passionerad i matlagningen och känner en yrkesstolthet som dietkock.

Ansökan

Referensnummer:   A955918

Gör ansökan

Övrigt

Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag.

Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.