jobb just nu!

Diabetessköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Laxen har samtliga yrkeskategorier representerade och cirka 10 000 listade patienter. Här finns specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, receptionist, arbetsterapeut, kiropraktor, kurator och dietist. Vår barnavårdscentral (BVC) drivs av tre sköterskor och vi har därutöver även blodtryck-, astma-/KOL- och diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning, vaccinationsmottagning, asylmottagning, minnesmottagning samt äldrevårdsmottagning.

Vi som arbetar här tycker om vårt arbete och våra patienter samt arbetar efter vårdcentralens mål, att patienterna ska vilja komma till oss. Vi arbetar tillsammans i team och tycker det är viktigt att vi mår bra på arbetet samt har en god sammanhållning. Alla är lika viktiga, såväl personalen som patienterna!

Arbetsuppgifter

Vi har nu möjlighet att lära känna en ny sjuksköterskekollega. Vi välkomnar både dig som är nyare i din yrkesroll och dig som har mer erfarenhet och vidareutbildning som diabetessköterska.

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i din roll samt telefontriagering och triage i vår öppna mottagning. Det finns även stora möjligheter att ditt arbete utformas utifrån din utbildning och kompetensprofil.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom diabetes. Det är en fördel om du har erfarenhet av att självständigt triagera och bedöma patienters vårdbehov inom primärvården. Därutöver är det meriterande om du har kompetens och erfarenhet inom diabetes.

Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du har god social kompetens samt är engagerad och positiv. Du har lätt för att samarbeta och bidrar aktivt till vårt goda arbetsklimat. Vidare är du en person som kan arbeta självständigt och hitta lösningar på olika utmaningar som dyker upp i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Möjlighet till deltid finns vid intresse.

Ansökan

Referensnummer:   A912970

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.