jobb just nu!

Diabetessjuksköterska till Vårdcentralen Arlöv

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Arlöv ligger i en grönskande omgivning, mitt emellan Lund och Malmö med lättillgänglig parkering och goda buss- och tågförbindelser. Vi har cirka 12 500 listade patienter och våra patienter representerar ett tvärsnitt av det moderna svenska samhället.

På vårdcentralen arbetar läkare tillsammans med sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Här tjänstgör också distriktssköterskor och sjuksköterskor med egna specialistmottagningar för bland annat diabetes, astma/KOL, hypertoni, rökavvänjning, äldrevård och hjärtsvikt. Vi har ett rehabteam och psykosocialt team. På vår vårdcentral finns dessutom dietist.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetes som vill vara med och vidareutveckla vår vårdcentral! Här får du möjlighet att jobba både i team och självständigt.

Som diabetessjuksköterska kommer du att arbeta och ansvara för våra diabetespatienter med egen diabetesmottagning, vilket även innefattar mottagningsarbete, telefonrådgivning och triagering av patienter. Du ansvarar för att ge individanpassad hälso-sjukvård där patientens behov kommer först.

Skånes universitetssjukhus värdegrund Respekt för människan är viktig för oss och vi vill att alla våra medarbetare kan identifiera sig med detta genom en god servicekänsla och ett gott bemötande till våra patienter och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har vidareutbildning inom diabetes.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Meriterande för tjänsten är:
- Erfarenhet av mottagningsarbete
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom primärvården
- Kunskaper inom PMO

För att lyckas i rollen har du som person god förmåga att fatta egna beslut, är flexibel och har god initiativförmåga. Vi ser även att du är stabil och trygg i ditt yrkesutövande.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A803952

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.