jobb just nu!

Diabetessjuksköterska till Endokrin-/diabetesmottagning i Malmö

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Specialiteten endokrinologi och diabetologi utgör ett av Skånes Universitetssjukhus profilområden. Verksamheten är regionenhet för södra sjukvårdsregionen och bedriver högspecialiserad universitets- och länssjukvård. Verksamheten inrymmer öppen- och dagvårdsmottagning i Malmö och Lund samt en slutenvårdsavdelning i Malmö.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu en diabetessjuksköterska till endokrin-/diabetesmottagningen i Malmö!

Som diabetessjuksköterska här hos oss i Malmö kommer du att arbeta med egen mottagningsverksamhet inom diabetes. Du kommer även att arbeta med vår dagvårdsverksamhet och fotmottagning. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara registrering i NDR och telefonrådgivning samt dagvårdsverksamhet där vi även har gruppundervisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt har vidareutbildning inom diabetes. Vidare krävs arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av egen mottagning samt arbete med patienter i grupp och sårvård. Har du tidigare erfarenhet av dagvårdsverksamhet samt kunskaper i Melior och PASIS ses även det som en merit.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du utåtriktad och positiv. Du är flexibel, stresstålig och tar egna initiativ. Därutöver bidrar du till vidareutvecklingen av vår enhet. Vidare trivs du bra att med att samarbeta med andra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A834237

Gör ansökan

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.