jobb just nu!

Derbyvägens hemtjänstgrupp rekryterar undersköterskor!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Dagligen arbetar våra kunniga undersköterskor och vårdbiträden med att hjälpa brukare i deras hem. Hos oss står det personliga bemötandet i fokus varav hög kontinuitet samt god samverkan med andra yrkesgrupper är betydande. Inom social hemtjänst bistår vi brukare inom alla åldrar med stöd och service. Vi arbetar med omvårdnad, medicinska insatser (beredskap att utföra delegeringar är viktigt), besvarande av larm, kontaktmannaskap samt dokumentation av hög kvalité. En god närståendekontakt är en förutsättning för att ge såväl brukare som närstående trygghet. Arbetet är varierande och skapar möjlighet till personlig utveckling i en mångsidig och fartfylld miljö.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker tjänsten är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Vi värdesätter din höga empatiska förmåga och ditt stora engagemang för äldre människors välbefinnande och möjlighet till ett värdigt liv. Att se till brukarnas olika behov och möjligheter är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du har ett professionellt och respektfullt bemötande samt en förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Du har en positiv inställning och bidrar till ett positivt arbetsklimat för att främja ett gott samarbete. Att vara flexibel, kunna prioritera, arbeta självständigt och att ta egna initiativ faller sig naturligt för dig. Du har en god förmåga att se helheten och varje enskild individs förutsättningar och behov.- Godkänt avgångsbetyg från omvårdnadsprogram eller motsvarande utbildning.
- Erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorg (särskilt boende, hemtjänst eller likvärdigt).
- God datorvana samt språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Körkort och förmåga att cykla.
- Erfarenhet av att arbeta med dokumentation i olika system såsom Lifecare eller liknande är meriterande.

Anställningens omfattning

Snarast, enligt överenskommelse i dec, jan och feb.
100 %

Ansökan

Referensnummer:   175-18-210

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Schema.
Dag-, kväll och helg.

Övrigt

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig!

I denna rekrytering intervjuar vi löpande. Vi förbehåller oss rätten att avbryta rekryteringen om det finns befintliga medarbetare som har förtur till tjänsterna enligt företrädesrätten.
Möjlighet finns till önskad tjänstgöringsgrad enligt Malmö stads riktlinjer.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.