jobb just nu!

D-skolan söker en Ma-lärare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme.

Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016.

Vill Du vara med i en spännande skolutveckling?

Vi genomför nu flera olika förändringar i syfte att utveckla lärarollen och öka barns lärande, bland annat via aktiva klassrum, frukost, frukt, rörelse, utepedagogik med mera. Vi arbetar på skolan också systematiskt med att kontinuerligt utveckla och bibehålla vårt goda arbetsklimat. "Den goda arbetsplatsen" är en ledstjärna för oss.Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i arbetslag för åk 2-4 och undervisa elever i dessa årskurser.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare.

Anställningens omfattning

Tillträde 2020-01-07, eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A797366 - 2018 - Kopia - Kopia

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde, ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.