jobb just nu!

Byggprojektledare med grymma social skills!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du ansvara för många olika typer av projekt och arbeta med hela processen- från volymstudie till slutbesiktning? Känner igen dig i beskrivningen erfaren byggprojektledare som kan lite om mycket och tycker arbetssättet- affärsmässig samhällsnytta- låter intressant? -då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Vi på Kfast är ett aktiebolag som ägs av Eskilstuna Kommun och få bolag, i vår storlek, kan mäta sig med den bredd av byggnationer som vi arbetar med! Bolagets fyra affärsområden (bostäder, kommunala lokaler, samhällsfastigheter och bad) gör att det finns en stor variation av arbetsuppgifter och projekt att arbeta med.

Våra byggprojektledare är grymma på att förverkliga våra kunders önskemål och överföra deras behov till byggnation!

Dom senaste åren har våra medarbetare bla utrustat Eskilstuna med:
• En ny arena - STIGA SPORTS ARENA
• Ett nytt bad Munktellbadet
• Nya bostadsområden (exempelvis Djursta)
• Nya bostäder (skolmästaren Tunafors,västra Munktellstaden, Trumtorp och Nordstjärnans studentbostäder)
• Nya förskolor, gruppboenden och äldreboenden

Genom hög servicenivå och kundanpassade projekt är våra byggprojektledare inte bara specialister på byggnation utan även proffs på dialog och kommunikation med våra kunder! Att förstå även om kunden inte kan uttrycka sig i byggtermer är minst viktigt i vårt arbete.

Miljö och hållbarhet är också en viktig del av vårt arbete och vi är grymt stolta över att Munktellbadet exempelvis är den första badanläggningen i världen som certifierats med Miljöbyggnad guld, att vår nybyggda arena fått samma certifiering och att ett av våra projekt i stadsdelen Lagersberg, väckt stort intresse hos andra bolag och kommuner i Sverige, pga energiförbrukning som halverades genom projektet.

Eskilstuna ökar snabbt i invånarantal och nu satsar vi för fullt utifrån målbilden att bygga 300 lägenheter per år i kombination med att också möta Eskilstunas växande behov av förskolor, skolor, gruppboenden och äldreboenden.

Arbetsuppgifter

Som byggprojektledare hos oss arbetar du med flera projekt parallellt och i rollen ansvarar du för projektet ända från volymstudie till slutbesiktning. Du kommer ansvara för en bred variation av projekt som exempelvis kan vara nyproduktion av bostäder, rotrenoveringar, ny- och ombyggnad av kommunala byggnader som skolor, förskolor och äldreboenden.

Projektens omfattning varierar stort och utöver din specialistkunskap är ditt viktigaste fokus att leda exempelvis byggledare, entreprenörer och beställare genom hela projektet.

LOU (lagen om offentlig upphandling) är en central del i våra projekt och vår roliga arbetsvardag innehåller allt från förstudier, kontakt med entreprenörer, beställningar, leda byggmöten, göra platsbesök på byggprojekt till att löpande informera och leda all parter genom projektet.

Vilka blir dina kollegor?
Jim som är en extra härlig färgklick i vardagen, Ella med sin härliga energi, Husien med sin humor och många fler!med andra ord ett gäng som har högt i tak, fyllt med mycket skratt och energi!

Vill du bli vår nya kollega?

Kvalifikationer

Du gillar att
• Möta många människor och arbeta med olika yrkesroller.
• Våga prova nya saker och komma med nya idéer.

Är duktig på att
• Anpassa kommunikation utifrån olika behov och intressen genom projektet och har lätt för att knyta kontakter.
• Behålla helikopterperspektivet och slutföra och följa upp ditt arbete.
• Fatta snabba beslut även fast det ibland kan finnas delvis bristande information.

Är van att...
• Driva och leda andra människor.
• Hantera snabba förändringar.

Formella krav
Tidigare arbetslivserfarenhet av projektledande roll i byggbranschen (ex projektledare, entreprenadingenjör eller platschef)
Utbildad högskoleingenjör, byggnadsingenjör eller liknande. Civilingenjörsutbildning exempelvis med inriktning samhällsbyggnad är starkt meriterande. (Lång yrkeserfarenhet (minst 5 år) av liknande arbete i kombination exempelvis med en yrkesutbildning kan eventuellt likställas)

Tveka inte att kontakta mig om du undrar över något!
/HR partner Sofia Redelius Buck 072-977 55 31

Anställningens omfattning

enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C22908

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
• Flextid
• 27 h (ATK) som du själv kan välja att ta ut när du önskar
• sommartid juni, juli, aug - 8h arbetsdag

Övrigt

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.