jobb just nu!

Bleckblåslärare 70-75 %

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hjo, en stad med vackert läge vid Vätterns strand och en härlig småstadscharm. Den unika Trästaden med anor från medeltiden är med sina varsamt bevarade byggnader och sin vackra hamn ett välbesökt turistmål. Hjo som har ca 9000 invånare har en bra kommunal service och ett aktivt näringsliv med hög syssel-sättningsgrad.

Kulturskolan i Hjo undervisar för närvarande ca 270 elever inom områdena mu-sik, bild o form, teater och dans. Kulturskolans lärare samarbetar i olika projekt.
Kulturskolan är ett viktigt nav i Hjo kommuns musik- och kulturliv.


Arbetsuppgifter

Bleckblåslärare till Hjo Kulturskola & Tibro Musikskola

Undervisning i trumpet, trombon, valthorn & tuba. Undervisningen sker både i grupp och enskilt, för yngre och äldre elever. I arbetsuppgifterna ingår även att leda orkester och ensemblespel. Delta i och driva egna konserter och ämnesöverskridande projekt


Kvalifikationer

Pedagogisk högskoleutbildning eller för tjänsten jämförbar utbildning i bleckblåsinstrumenten. För tjänsten krävs en väl utvecklad samarbetsförmåga samt att vara ansvarsfull, strukturerad, flexibel och kreativ. Att ha förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

50 % avser anställning i Hjo kommun
20 % avser anställning i Tibro kommun eventuellt finns möjlighet till 25 % i Tibro

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A873114

Gör ansökan

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hjo kommun använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.